Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ασφάλεια Ζωής Και Κάρτα Υγείας – Οι Επιλογές Σας Για Το 2021

  • από

Η ασφάλεια ζωής είναι ένας τύπος προστασίας που μπορεί να αγοραστεί και ασφαλίζει τον αγοραστή σε περίπτωση θανάτου. Ο κίνδυνος που αναλαμβάνεται από τον ασφαλιστή είναι ο κίνδυνος θανάτου του ασφαλισμένου.

Η κάρτα υγείας είναι μια πολύ καλή αγορά για την προστασία μιας οικογένειας, ειδικά εάν είστε ο μοναδικός κερδισμένος. Επιπλέον, η ασφάλεια ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να πληρώσετε τα έξοδα κηδείας και επομένως να διασφαλίσετε ότι ο θάνατός σας δεν θα είναι οικονομικό βάρος για την οικογένειά σας.

Ασφάλεια Ζωής

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαδικασία ασφάλισης ζωής προκειμένου να κατανοήσουμε πραγματικά την αξία της. Μια συναλλαγή ασφάλισης ζωής έχει τρία μέρη: τον ασφαλισμένο, τον ασφαλιστή και τον ιδιοκτήτη του συμβολαίου (ο ασφαλισμένος και ο ιδιοκτήτης του συμβολαίου είναι συχνά το ίδιο άτομο).

Ένα Από Τα Πιο Σημαντικά Μέρη Που Ασχολούνται Με Την Ασφάλεια Ζωής Είναι Ο Δικαιούχος

Ο δικαιούχος λαμβάνει το ποσό της πολιτικής μετά το θάνατο του ασφαλισμένου. Μόνο ο κάτοχος της πολιτικής μπορεί να αλλάξει τον δικαιούχο. Εάν ο δικαιούχος είναι αμετάκλητος δικαιούχος, τότε οποιεσδήποτε αλλαγές στον δικαιούχο πρέπει να συμφωνηθούν από τον αμετάκλητο δικαιούχο.

Για να σταθεροποιήσει ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής με κάρτα υγείας, ο ασφαλιστής πρέπει να αξιολογήσει τον τρόπο ζωής του ασφαλισμένου. Ο ασφαλιστής αξιολογεί τον κίνδυνο ασφάλισης του πελάτη. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα παρέχουν ασφάλιση σε άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας ή ακραίο τρόπο ζωής. Οι ασφαλιστικές εταιρείες χρεώνουν διαφορετικά ποσά για την ασφάλεια ζωής βάσει της εκτίμησης κινδύνου. Μέρος της αξιολόγησης κινδύνου είναι μια αξιολόγηση της υγείας.

Υπάρχουν Για Κατηγορίες Ατόμων Που Αναζητούν Κάρτα Υγείας

Καλύτερα προτιμώμενα, προτιμώμενα, τυπικά και καπνά. Το να μην έχετε οικογενειακό ιστορικό ασθένειας ή πρώιμου καρκίνου και να είστε εξαιρετικά υγιής και ενεργός μπορεί να οδηγήσει σε βαθμολογία “Προτιμώμενη” Ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το οικογενειακό ιστορικό, ένα άτομο μετακινείται αργά κάτω από τη σκάλα. Είναι εύκολο να κατεβάσετε τις κατηγορίες, αλλά σχεδόν αδύνατο να ανεβείτε μια κατηγορία.

Η ασφάλεια ζωής είναι ένα νομικό συμβόλαιο που έχει όρους και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση αυτοκτονίας του ασφαλισμένου, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα κηρύξουν το συμβόλαιο άκυρο. Η εσφαλμένη παρουσίαση από τον ιδιοκτήτη ή ο ασφαλισμένος στην αίτηση ασφάλισης ζωής είναι επίσης ένας εύλογος λόγος ακύρωσης του συμβολαίου.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τις περιστάσεις του θανάτου του ασφαλισμένου και μπορούν να αποφασίσουν εάν η πολιτική θα ακυρωθεί ή όχι εάν υπάρχει υποψία αυτοκτονίας. Πρέπει να προσκομιστεί πιστοποιητικό θανάτου στον ασφαλιστή για να αποδειχθεί ο θάνατος του ασφαλισμένου.

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, η ασφάλεια ζωής απαιτεί σημαντικό χρόνο για να ωριμάσει. Μόλις ωριμάσει, δίνεται η “ονομαστική αξία” της πολιτικής. Ένα συμβόλαιο λήγει μετά το θάνατο του ασφαλισμένου ή όταν ο ασφαλισμένος φτάσει σε μια ορισμένη ηλικία. Ανάλογα με το συμβόλαιο, ο ασφαλισμένος μπορεί να κάνει διαφορετικά ποσά πληρωμών με την πάροδο του χρόνου. Όπως με όλες τις ασφάλειες, οι αποτυχημένες πληρωμές έχουν ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της ασφάλισης.

Η ασφάλεια ζωής είναι ένα πολύ καλό πράγμα που έχει επειδή προστατεύει την οικονομική ευημερία της οικογένειάς σας. Σε περίπτωση που ήσασταν ο μοναδικός εργαζόμενος, η κάρτα υγείας μπορεί να πληρώσει στην οικογένειά σας το μισθό σας για πολλά χρόνια (ανάλογα με το συμβόλαιο). Η ασφάλεια ζωής μπορεί επίσης να καλύψει το κόστος των κηδειών και ως εκ τούτου ο θάνατός σας δεν θα επιβαρύνει την οικογένειά σας.

Η Επιχείρηση Ασφάλειες Ζωής Είναι Ακμάζουσα

Η διαδικτυακή προσφορά ασφαλειών ζωής είναι ακμάζουσα. Όχι μόνο οι πράκτορες ασφάλισης ζωής αναφέρουν ένα πιο ποικίλο χαρτοφυλάκιο εταιρειών, αλλά και οι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναφέρουν την ασφάλεια ζωής στο Διαδίκτυο για τον εαυτό τους. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσω τον αντίκτυπο του διαδικτυακού αποσπάσματος ασφάλισης ζωής στον ασφαλιστικό κλάδο, στον ασφαλιστή και στον καταναλωτή που αναζητά ασφάλιση.

Στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν, η ασφάλιση ζωής πωλήθηκε, όχι αγοράστηκε. Ο τυπικός πράκτορας θα ταξιδεύει από πόρτα σε πόρτα, θα πραγματοποιεί δίκτυο τοπικά και ίσως συναντιέται με πιθανούς ασφαλισμένους για δείπνο στο σπίτι τους. Ο πράκτορας “χρέωσης” ήταν επίσης ένα κοινό επάγγελμα. Αυτοί οι πράκτορες θα πήγαιναν πραγματικά στους πελάτες τους και θα εισπράττουν το ασφάλιστρο σε εβδομαδιαία βάση. Η προσφορά ασφάλισης ζωής προήλθε από ένα άτομο τότε, όχι από έναν υπολογιστή.

Οι Καταναλωτές Μπορούν Να Συνδεθούν Στο Διαδίκτυο Για Μια Προσφορά Ασφάλισης Ζωής.

Η ικανότητα άμεσης σύγκρισης του κόστους ασφάλισης ζωής μεταξύ εκατοντάδων εταιρειών ασφάλισης ζωής έχει αλλάξει δραματικά το περιβάλλον. Ο μεγαλύτερος αντίκτυπος στον ασφαλιστικό κλάδο είναι το γεγονός ότι το κόστος κάλυψης έχει μειωθεί σημαντικά. Αυτό είναι καλό για τον πελάτη, αλλά ουσιαστικά κλείνει τις μικρότερες εταιρείες καθώς ο λόγος αξιώσεων προς έσοδα συγκλίνει.

Ένας άλλος αντίκτυπος είναι το γεγονός ότι όταν οι καταναλωτές λαμβάνουν μια προσφορά online ασφάλισης ζωής, σπάνια εκπαιδεύονται ως προς το ποια είναι η καλύτερη προσφορά για αυτούς. Συχνά, ο όρος κάρτα υγείας είναι το μόνο προϊόν που προσφέρονται. Ο πελάτης δεν ενημερώνεται για τα πλεονεκτήματα ολόκληρης της ασφάλισης ζωής ή την ευελιξία της καθολικής ασφάλισης ζωής … συχνά τους δίνεται ένα όριο ασφάλισης ζωής όπως απαιτείται. Ο πράκτορας ασφάλισης ζωής του παρελθόντος θα είχε μιλήσει στον πελάτη και είχε κάνει κάποια εύρεση γεγονότων προτού τους πουλήσει κάτι που μπορεί να μην ταιριάζει στην ιδιαίτερη κατάστασή του.

Ο Διαδικτυακός Κλάδος Ασφαλειών Ζωής Έχει Επηρεάσει Τον Ανεξάρτητο Μεσίτη Ασφαλίσεων

Συχνά, ο τοπικός μεσίτης δεν εμπιστεύεται την προσφορά επειδή ο καταναλωτής έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο και έχει πάρει μια φθηνότερη προσφορά από μια διαδικτυακή υπηρεσία προσφοράς. Τα λανθασμένα είναι συνήθως το αποτέλεσμα της έλλειψης εύρεσης γεγονότων εκ μέρους των διαδικτυακών ασφαλιστικών εταιρειών. Οι πελάτες θα ήταν πολύ καλύτερα να συναλλάσσονται με έναν εξουσιοδοτημένο πράκτορα ασφάλισης ζωής (ο οποίος μπορεί να μεσολαβήσει οποιαδήποτε εταιρεία εκεί έξω · ό, τι ταιριάζει καλύτερα στον πελάτη) για τις προσφορές ασφάλισης ζωής τους.

Έτσι την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, αναζητώντας το καλύτερο ποσοστό ασφάλισης ζωής, θεωρήστε ότι μπορεί να κάνετε λάθος με το “τηλεφωνικό κέντρο”. Λάβετε υπόψη ότι η προσφορά ασφάλισης ζωής που λαμβάνετε προέρχεται μόνο από τις εταιρείες που έχουν. Εξετάστε το ενδεχόμενο να καλέσετε έναν ανεξάρτητο μεσίτη ασφάλισης ζωής για τον όρο, ολόκληρη τη ζωή σας και τις καθολικές ανάγκες και πληροφορίες για την ασφάλιση ζωής.

Επιλέξτε Την Κάρτα Υγείας Και Κάντε Τη Διαφορά

Για να συμφωνήσετε με τη φράση “Όρος αγοράς και κάρτα υγείας”, πρέπει να έχετε την πεποίθηση και τη βούληση να επενδύσετε τη διαφορά στο ασφάλιστρο σε ένα επενδυτικό όχημα που μπορεί να πληρώσει απόδοση υψηλότερη από αυτήν που δηλώνεται από μια ασφαλιστική εταιρεία. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν την ικανότητα να επιτύχουν την επιθυμητή απόδοση με την πάροδο του χρόνου. 

Κάρτα Υγείας

Μερικές φορές, κάποιος είναι τυχερός που αποκομίζει μια καλή απόδοση από την αγορά μετοχών, αλλά αυτό είναι πολύ βραχύβιο όταν συμβαίνει η ύφεση, όλα τα κέρδη θα εξαλειφθούν και μπορεί ακόμη και μεγάλες απώλειες.

Ωστόσο, η ασφάλιση ζωής που συνδέεται με τις επενδύσεις έχει πρωτοποριαστεί και προσφέρεται προς πώληση από ασφαλιστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο ως ένας τρόπος όπου είναι δυνατό να υπάρχει ταυτόχρονα προστασία και επενδύσεις. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η ασφάλιση ζωής που συνδέεται με τις επενδύσεις είναι γνωστή ως «μεταβλητή ασφάλιση ζωής». Ήταν πρωτοποριακό από την Equitable Life Assurance Society και προσφέρθηκε προς πώληση το 1976.

Αγορά Όρου Και Επένδυση Της Διαφοράς

Τα επενδυτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στους κατόχους συμβολαίων και μπορούν να επιλέξουν πότε θα συμπληρώνουν ή πόσο, ή σε ποιο τμήμα του συμβολαίου τους συνδέεται άμεσα με την επενδυτική απόδοση. 

Λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων επενδυτικών εργαλείων, τα ασφαλιστικά προϊόντα που συνδέονται με επενδύσεις ενδέχεται να συνδέονται με μετοχές και κάρτα υγείας, ακίνητα ή ακίνητα, καταθέσεις μετρητών, τίτλους σταθερού εισοδήματος, κρατικά ομόλογα, εταιρικά ομόλογα, μερίδια κεφαλαίων, επενδυτικά καταπιστεύματα, άλλα ασφαλιστήρια ζωή και ετήσιες καταθέσεις. Τα επενδυτικά επενδυτικά κεφάλαια έχουν δημιουργηθεί για να ταιριάζουν στους διάφορους επενδυτικούς στόχους, τα προφίλ ανταμοιβής κινδύνου και τις επενδυτικές προτιμήσεις.

Ποικιλία Ασφαλιστικών Προϊόντων Που Συνδέονται Με Τις Επενδύσεις

Είναι πλέον δυνατό για έναν κάτοχο ασφαλιστηρίου συμβολαίου να απολαμβάνει προστασίας και ταυτόχρονα να επενδύει μόνο σε ένα ταμείο ή σε συνδυασμό κεφαλαίων, υπό την επιφύλαξη ορισμένων περιορισμών, όπως τουλάχιστον 20% της επένδυσής του σε κάθε επιλεγμένο ταμείο. Ένας κάτοχος ασφαλιστηρίου συμβολαίου μπορεί να αλλάξει την επένδυσή του μεταξύ κεφαλαίων όταν αλλάξουν οι επενδυτικοί του στόχοι.

Για παράδειγμα, ένα Ταμείο Εισοδήματος το οποίο διαχειρίζεται μια κάρτα υγείας επενδύσεων σταθερού εισοδήματος μιας εταιρείας που αποτελείται από άτομα με εμπειρία άνω των 20 ετών στον χρηματοοικονομικό τομέα. 

Αυτό το αμοιβαίο κεφάλαιο είναι κατάλληλο για κατόχους συμβολαίου που αναζητούν σταθερότητα κεφαλαίου και υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με τραπεζικές καταθέσεις, αλλά με αποδεκτό κίνδυνο για επενδυμένο κεφάλαιο. 

Το αμοιβαίο κεφάλαιο επενδύεται κατά κύριο λόγο σε τίτλους σταθερού εισοδήματος, σε θησαυροφυλάκια, σε μέσα χρηματαγοράς, σε συλλογικές επενδύσεις και σε άλλα επιτρεπόμενα μέσα ή επενδύσεις που καθορίζονται από τους αρμόδιους ρυθμιστικούς φορείς για την παροχή σταθερής απόδοσης στους κατόχους πολιτικής μέσω της συσσώρευσης κεφαλαίου για μεγάλο χρονικό διάστημα -όρος.

Χωρίς την ύπαρξη προϊόντων που συνδέονται με την κάρτα υγείας, μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τη φράση και να μην “αγοράσει όρο και να επενδύσει τη διαφορά”, αλλά αντ ‘αυτού να αναλάβει ένα παραδοσιακό συμμετέχον προϊόν ασφάλισης ζωής που παρέχει προστασία ζωής με ένα στοιχείο για επενδύσεις. Το ασφάλιστρο μπορεί να είναι υψηλότερο, αλλά οδηγεί στη δημιουργία πλούτου για το μέλλον.