Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αφήστε Τις Ένοχες Έξω Από Την Κρεβατοκάμαρα Και Κάντε Έρωτα

  • από

Πολλοί άνθρωποι κάνουν συχνά το λάθος να μεταφέρουν το παρελθόν μαζί τους, όταν θα έπρεπε να το πετάξουν τη στιγμή που περνούν τη συγκεκριμένη φάση της ζωής. 

Χωρίς ενοχές

Αντί να κάνουν τον περίπατο της ζωής χωρίς επιβάρυνση, προτιμούν να παραμένουν στο ένοχο παρελθόν τους και να κατηγορούν τον εαυτό τους για όλα τα πράγματα που δεν μπορούν να διορθώσουν τώρα. Και όταν οι άντρες μεταφέρουν τέτοια ενοχή στην κρεβατοκάμαρά τους, ακόμη και το πιο ισχυρό συμπλήρωμα δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ. Ο άνθρωπος πρέπει να μάθει να αφήνει πίσω το ένοχο παρελθόν του και να προσβλέπει σε μια υγιή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Ένα αίσθημα ενοχής που προκύπτει από κάποια άσχημη σεξουαλική εμπειρία ή περιστατικά στο παρελθόν μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι άνδρες, οι οποίοι είχαν την οδυνηρή εμπειρία να σοδομούνται στην παιδική τους ηλικία, τρέμουν από την ίδια τη σκέψη του σεξ. Για αυτούς το σεξ είναι ό, τι είναι δυνατό, επώδυνο και επαίσχυντο. Ξεχάστε να κάνετε στύση για σεξ, φρικάρουν με την απλή αναφορά της λέξης σεξ.

Η στερέωση της μητέρας είναι ένα παράξενο φαινόμενο που μπορεί να μειώσει τη σεξουαλική επιθυμία ενός άνδρα, όταν είναι σχεδόν στο σημείο της μη επιστροφής. Πολλοί άνδρες, που διατηρούν πολύ στενή σχέση με τις μητέρες τους, μερικές φορές αποτυγχάνουν να ενθουσιαστούν στο κρεβάτι. 

Βλέπουν τη μητέρα τους σε κάθε μέλος του θηλυκού είδους. Αυτό είναι καλό μέχρι ένα σημείο. Αφού πέρασαν αυτές τις πολύτιμες στιγμές για να δημιουργήσουν ένα σεξουαλικό crescendo με τον σύντροφό τους, ξαφνικά βλέπουν τη μητέρα τους μέσα τους. Τους κάνει να ακινητοποιήσουν αμέσως, όταν θα έπρεπε να κάνουν την τελική κατάδυση.

Η Σεξουαλική Ενοχή Μπορεί Να Προκύψει Ακόμη Και Από Σχέσεις Που Δεν Κατάφεραν Να Λειτουργήσουν

Μερικές φορές, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να συμφιλιωθούν με το γεγονός ότι έχουν χωρίσει με κάποιον που αγαπούν. Τους παίρνει πολύ χρόνο και βοήθεια για να ξεπεράσουν τέτοιες αποτυχημένες σχέσεις. Η πραγματική ζωή δεν είναι τόσο απλή όσο εκείνα τα δυο ρομαντικά μυθιστορήματα, όπου κάποιος έρχεται καθ ‘οδόν να τον μεταφέρει σε ύψη σεξουαλικής φαντασίας και ευδαιμονίας, αφήνοντας πίσω όλες αυτές τις οδυνηρές αναμνήσεις. Η ενοχή μερικές φορές δεν αφήνει ποτέ πίσω ένα άτομο, εκτός αν δίνει μια ολόψυχη προσπάθεια να αφήσει πίσω την ενοχή.

Και στην κορυφή, το αποτέλεσμα όλων αυτών των ένοχων αισθήσεων θα θέσει ένα άτομο σε τέτοιο κίνδυνο που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεφύγει από αυτό. Θα συνεχίσει να θυμάται την τελευταία περίπτωση, όταν δεν μπορούσε να πάρει στύση ή να κορεστεί ο σύντροφός του. Θα συνεχίζει να τον τρυπάει και να τον χτυπά κάθε φορά που σκέφτεται για σεξ. Αυτό μπορεί να επιδεινώσει περαιτέρω την κατάσταση, δημιουργώντας άλλα προβλήματα, όπως άγχος, κατάθλιψη, χαμηλή αυτοπεποίθηση ή κατά καιρούς. Όλες αυτές οι πιθανές καταστάσεις μπορεί να είναι λόγοι στυτικής δυσλειτουργίας.

Όταν Ένας Άντρας Λέει Ότι Μισεί Να Κάνει Σεξ, Θυμηθείτε Ότι Βρίσκεται Σε Σοβαρό Σεξουαλικό Πρόβλημα

Πολλά εξαρτώνται από τον σύντροφο για να βγάλει έναν άνδρα από την ενοχή του. Όλα τα συγκλονισμένα συναισθήματα και συναισθήματα που προκύπτουν από την ενοχή του θα σταματήσουν να συναντούν ψυχίατρο. Θα ένιωθε ότι όλα είναι φυσιολογικά και καλά. Ένα ωραίο κομμάτι της συμβουλευτικής μπορεί να κάνει θαύματα στη σεξουαλική του ζωή. Πρέπει να ανοίξει και να είναι έτοιμος να συμφιλιωθεί με ό, τι έχει συμβεί στη ζωή του.

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι δεν βλέπουν τις συνέπειες μιας μικρής πράξης στη ζωή ενός ατόμου. Πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε το σεξουαλικό πρόβλημα των ανδρών, όπως η στυτική δυσλειτουργία από διαφορετική οπτική γωνία και οπτική γωνία. Εάν κάποιος μπορεί να αναλύσει τα προβλήματα και να βγάλει τον δαίμονα από το μυαλό του, η ανταμοιβή θα ήταν ευχάριστη.

Η ανδρική γονιμότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τα ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη γονιμότητα ενός άνδρα, ώστε τα ζευγάρια να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν μια υγιή εγκυμοσύνη.

Παράγοντες όπως η ηλικία, ο τρόπος ζωής και η διατροφή μπορούν να παίξουν ρόλο στην ανδρική γονιμότητα και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον σχεδιασμό μιας οικογένειας.

Η Γενικότερη Εικόνα Των Προβλημάτων Υγείας Των Ανδρών Που Μπορούν Να Αφορούν Και Το Σεξ

Για κάποιο περίεργο λόγο, κάθε φορά που αναφέρομαι σε ένα θέμα υγείας και οι άνδρες φίλοι μου είναι παρόντες, η συζήτηση μεταφέρεται γρήγορα σε άλλο θέμα, καθώς προσπαθούν να αποφύγουν τη συζήτηση. Πρόσφατα αντιμετώπισα το ίδιο φαινόμενο και ένας από τους φίλους που χρησιμοποιούσε το Rhino Gold Gel και έγραφε αξιολογήσεις μου απάντησε ότι οι άνδρες αισθάνονται ένοχοι που κάνουν λάθη όταν πρόκειται για την υγεία τους.

Οι άνδρες έχουν σεξουαλικά προβλήματα

Από το να ξεχνούν να τρώνε τα καθημερινά τους φρούτα και λαχανικά ενδίδοντας σε ένα χάμπουργκερ με τηγανητές πατάτες, μέχρι το να προγραμματίζουν ραντεβού με το γιατρό μόνο όταν τα συμπτώματα που βιώνουν εδώ και εβδομάδες εντείνονται, οι άνδρες αισθάνονται ένοχοι που δεν φροντίζουν την υγεία τους και προσπαθούν να αποφύγουν κάθε είδους συζήτηση για το Rhino Gold Gel που τους υπενθυμίζει αυτό το γεγονός.

Αν γνωρίζετε την παλιά ιστορία ότι οι άνδρες δεν χρειάζεται να ζητούν συμβουλές από το δρόμο, καθώς μπορούν πάντα να βρουν το δρόμο τους, τείνουν επίσης γενικά να μην αναζητούν βοήθεια όταν πρόκειται για την υγεία τους, καθώς είναι πάντα ικανοί να ξεπεράσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και να θεραπευτούν μόνοι τους. Στην πραγματικότητα, οι στατιστικές αποκαλύπτουν ότι οι γυναίκες ανησυχούν περισσότερο για την κατάσταση της υγείας τους από ό,τι οι άνδρες και λαμβάνουν περισσότερα προληπτικά μέτρα για την προστασία της. Μετά τη διεξαγωγή της δικής μου ομάδας εστίασης με μερικούς από τους άνδρες φίλους μου, ανακάλυψα ότι αυτό είναι απολύτως αληθινό.

Οι περισσότεροι από αυτούς αποφεύγουν να πηγαίνουν για τις τακτικές εξετάσεις τους, ιδίως οι νεότεροι άνδρες, και αποφασίζουν να επισκεφθούν το ιατρείο μόνο όταν κάτι έχει χαλάσει, συνήθως επειδή είναι παρούσα μια γυναίκα και επιμένει ότι αυτό είναι σοβαρό και δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη. Τότε είναι λογικό οι άνδρες να έχουν κατά μέσο όρο κατά έξι χρόνια μικρότερο προσδόκιμο ζωής από τις γυναίκες.

Τα Κοινωνικά Πρότυπα Και Οι Ανδρικές Αντιλήψεις Γύρω Από Το Σεξ

Αλλά παρόλο που αυτό μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει λόγω των κοινωνικών προτύπων που παρουσιάζουν τους άνδρες ως δυνατούς και συγκινητικούς, αυτή η δυνητικά απειλητική για τη ζωή αμέλεια για την υγεία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Η αντοχή στον πόνο και η ικανότητα να ξεπερνούν κάθε είδους πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεν φαίνεται ως επαρκής εξήγηση για αυτού του είδους την προβληματική συμπεριφορά.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες τείνουν να θεωρούν τις επισκέψεις σε γιατρούς ως άβολες και εμπεριέχουσες δυνητικά επώδυνες διαδικασίες και γενικά οι άνδρες δεν είναι ικανοί να χειριστούν ή να υπομείνουν τον πόνο. Ενώ οι γυναίκες είναι βιολογικά ικανές να διαχειριστούν τους πόνους μιας εγκυμοσύνης, είναι επίσης πιο ανοιχτές στο να συζητούν θέματα υγείας και να εκπαιδεύονται σχετικά με τις απειλές που σχετίζονται με την υγεία τους.

Αν αναλογιστεί κανείς μόνο το γεγονός ότι το περιοδικό και ο δικτυακός τόπος δεν εστιάζουν στην υγεία των ανδρών σε σύγκριση με τα θέματα υγείας των γυναικών που συζητούνται, είναι λογικό να συμπεράνει ότι η υγεία των ανδρών δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα ούτε για τους άνδρες ούτε για την κοινωνία. Δεν είναι ότι οι άνδρες δεν αρρωσταίνουν ή δεν βιώνουν κατά καιρούς σημάδια αδυναμίας- είναι μάλλον ότι ο κοινωνικός τους ρόλος δεν τους επιτρέπει να δείχνουν ή να εκφράζουν αυτή την αδυναμία.